TEMAKVELD - Kappseilingsregler og taktiske valg

Post date: 04.mar.2012 07:10:15

Det lysner og går mot vår… Anders har allerede kastet presenningen og hatt sin første helgetur. Så da er det på tide at også vi andre kommer i sving, og som vi nevnte på årsmøtet, vil ØSF starte sesongen med en temakveld med fokus på ”kappseilingsregler og taktiske valg”.

 

Sett av onsdag 14.mars fra kl 19:00

Møtested Tussatun

 

Dette blir et fellesprosjekt med USF og vi har fått Harald Notøy til å være primus motor. Vi regner med at han får med seg et brukbart antall seilere fra Ulsteinvik.

 

Dette blir ikke en ren forelesning i regler og teoretisk taktikk. Vi legger opp til en kort innføring i temaer som startprosess, møtesituasjoner, runding av merker osv. Deretter blir det plenumsdiskusjoner der vi fokuserer på deltakernes er egne erfarte situasjoner i regattaer og der vi leter oss frem i  kappseilingsreglene for å definere hvilke regler som gjelder for situasjonen. Det er derfor viktig at de som har ”kappseilingsreglene” tar med denne.

 

For å ha kontroll på kapasiteten ber vi om påmelding til undertegnede pr e-post eller sms snarest råd og senest mandag 12.03.12. Inviter gjerne mannskap, slik at fleire ombord har kontroll på reglane.

 

 

ØSF

Atle Bjerkvik

Mob 46 92 01 50